Sportmasszőr tanfolyam

 Sportmasszőr tanfolyam

Sportmasszőr tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Sportmasszőr, Sportmasszőr képzés, Sportmasszőr tanfolyam, Felnőttképzés

sportmasszázs a sportrehabilitáció szerves része. A sportmasszőr képes olyan technikák elvégzésére az egészséges vagy a sérült sportoló kezelése érdekében, melyek felgyorsítják az élettani folyamatokat, elősegítik a regenerációt és megelőzik a további sérülések, rásérülések előfordulását. A végzettség felkészíti a sportmasszőrt, hogy speciális terepen, a környezet által kínált eszközöket felhasználva, kreatívan kezeljen sportolókat.

Önállóan vagy orvosi utasításra dönt a sportoló sérülésének állapotáról, valamint annak a kockázatáról, mértékéről.Szakmai kompetenciájának megfelelően támogatja a sportoló fizikai terhelhetőségének megtartását, optimális keretek közötti növelését, minden egészségügyi szempontot betartva. Sérült sportolók rehabilitációja érdekében csapatban dolgozva segíti az orvos és az edző munkáját, együttműködik a gyógytornásszal, fizioterápiás asszisztenssel és vezeti az egészségügyi dokumentációt.

Szakképesítés sorszáma: 09155006
Programkövetelmény érvényessége: 2021.03.05

# /- #sportmasszőr #sportmasszőrtanfolyam #sportmasszőrképzés #sportmasszőrtanfolyamról #sportmasszőroktatás #sportmasszőrvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Sportmasszőr | Egészségügy | Terápia és rehabilitáció |  Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések