Koszorúkészítő tanfolyam

Koszorúkészítő tanfolyam

Koszorúkészítő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Koszorúkészítő, Koszorúkészítő képzés, Koszorúkészítő tanfolyam, Felnőttképzés

koszorúkészítő SNI szakképesítéssel rendelkező szakember dísznövényekből, vágott virágokból, zöldekből, örökzöldekből, száraz/selyemvirágból koszorút készít. Ismeri a koszorúkötés technikáit, formai követelményeit. Precízen használja és karbantartja a munkájához szükséges szerszámokat, eszközöket. Szakszerűen tisztítja fel a növényi részeket és készíti elő azokat a további felhasználásra. Ismeri a legújabb hazai, nemzetközi trendeket és munkájában alkalmazza azokat.

Önállóan és csapatban képes dolgozni, illetve együttműködni a szakmai munkában résztvevőkkel és más szakmában dolgozókkal. Önállóan kalkulálja ki az adott készítményhez szükséges anyagokat. A koszorúkészítő ismeri a készítményekhez szükséges alapanyagokat és a rögzítéshez, szár hosszabbításhoz, vízutánpótláshoz szükséges anyagokat, technikákat. Betartja a munka, -balesetvédelmi és a környezetvédelmi előírásokat.

Szakképesítés sorszáma:08192003
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #koszorúkészítő #koszorúkészítőtanfolyam #koszorúkészítőképzés #koszorúkészítőtanfolyamról #koszorúkészítőoktatás #koszorúkészítővizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Koszorúkészítő | Mezőgazdaság | Mezőgazdaság, m.n.s | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések