Kishajóalkatrész-javító tanfolyam

Kishajóalkatrész-javító tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Kishajóalkatrész-javító, Kishajóalkatrész-javító képzés, Kishajóalkatrész-javító tanfolyam, Felnőttképzés

Kishajóalkatrész-javító munkájával nagymértékben hozzájárul a hajók pénzbeli értékének és fizikai állagának megőrzéséhez. Az értékmegőrzés érdekében fahajókat, műanyaghajókat és fémhajókat javít, egyéb kapcsolódó eszközök, alkatrészek cseréjét, javítását, felújítását végzi. Felméri az elvégzendő munkákat és javítási sorrendet állít fel a technikai feltételek, az elvégzendő műveletek, az anyagok és eszközök biztosításának figyelembevételével. Meghatározza a javításhoz, karbantartáshoz szükséges időt. Előkészíti a javításhoz szükséges anyagokat, eszközöket és gépeket.

A költségekről árajánlatot készít, kommunikál az ügyféllel, majd a megrendelővel szerződést köt. Munkája során használja az informatikai eszközöket, felületeket. Ügyviteli alapfeladatokat lát el. Elvégzi a szükséges javítási munkákat. Kitakarítja a hajót és kezeli a keletkezett hulladékot. A javítás során ellenőrzi az elvégzett munka minőségét. A hajót, a javítási munkákat átadja a megrendelőnek. A munkafolyamatokban a szakma szabályai szerint alkalmazza a munkabiztonsági-, egészség-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.

Az „kishajóalkatrész – javító” a kishajóépítő és – karbantartó 4 0722 15 03 kapcsolódó részszakmája.

# /- #kishajóalkatrészjavítótanfolyam #kishajóalkatrészjavítóképzés #kishajóalkatrészjavítótanfolyamról #kishajóalkatrészjavítóoktatás #kishajóalkatrészjavítóvizsga #kishajóalkatrészjavítórészszakma

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Kishajóalkatrész-javító képzés | Közlekedés és szállítmányozás | Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések